A Siker számodra is elérhető, csak tenned kell érte!

Nincs elég önbizalmad? Úgy érzed, többet is ki tudnál hozni magadból és karrieredből? Szeretnél határozottabb személyiség lenni? Egy jól felépített stratégiával megszerezheted a kellő magabiztosságot, hogy garantáltan felérj karriered csúcsára! Képzéssorozatunkkal a kezedbe adjuk a siker receptjét, hogy boldog és eredményes életet élhess!

Mi is a SIKER-M Program?

A Siker-M Program egy új, különleges és nagyon hatásos módszertan, amivel megtalálhatod és megteremtheted az ideális munkahelyedet vagy vállalkozásodat, álmaid foglalkozását, valamint igazi hivatásodat, amit szívből és sikeresen végzel majd. Ha megismered, elsajátítod és alkalmazod a Siker-M módszertan technikáit, garantáltan sikerrel jársz életutadon! A képzéseinken szerzett tudást, életed minden szakaszában és számos területén kamatoztathatod, amelyet magánéleted különböző helyzeteiben is újból és újból elővehetsz majd.

A SIKER-M PROGRAMBAN MEGTANULHATOD:

 • Milyen személyiség vagy
 • Mely tulajdonságok az erősségeid és gyengeségeid
 • Vállalkozóként vagy alkalmazottként érhetsz el nagyobb sikereket
 • Mely tulajdonságaidra fókuszálj, hogy sikeres lehess
 • Hogyan sugározz magabiztosságot a külvilág felé
 • Hogyan élj független, szabad, elégedett és boldog életet
 • Hogyan lehetsz határozott személyiség a munkaerőpiacon
 • Hogyan érheted el azt, hogy Jolly Joker legyél a munkaerőpiacon és a munkaadók versengjenek érted és ne Te értük
 • Vállalkozói szemlélet esetén hogyan építhetsz fel sikeres, népszerű és elismert vállalkozást, ahol sorban állnak a vásárlók

Mit tartalmaz A SIKER-M PROGRAM?

AZ ELSŐ RÉSZ

Siker-M Karrierprogram

Hívhatnánk úgyis, hogy „Ki akarsz lenni?” program! A Karrierprogram egy 3 alkalmas, összesen 12 órás workshop sorozatot tartalmaz, amelynek eredményeként alapos önismeretet szerzel személyiségedről, pontosan megismered tehetségeidet, képességeidet és készségeidet, megtanulod, mire fókuszálj életutad során és határozott elképzelésed lesz arról, hogy munkavállalóként vagy vállalkozóként alakuljon a további karriered.

A MÁSODIK RÉSZ

Siker-M Privát Program – Munkavállalóknak

Ha a Karrierprogram során megismerted erősségeidet, kezelni tudod gyengeségeidet és úgy érzed, hogy Te a munkaerőpiac Jolly Jokere szeretnél lenni, akkor Itt a helyed! Segítünk abban, hogy magabiztos, kelendő, anyagilag és erkölcsileg is elismert, sikeres munkavállaló légy, akiért foggal-körömmel küzdenek a cégek! Te leszel az a kulcsember, akitől soha nem akar majd megválni a cég!

Siker-M Business Program – Vállalkozónak

Ha a Siker-M Karrierprogram után úgy érzed, hogy Te többre vágysz, mert benned sokkal több potenciál lakozik és szívesen felépítenél egy sikeres vállalkozást, akkor a Business programot Neked találtuk ki! Itt megtanulod, hogyan légy határozott személyiség, valamint elismert, sikeres vállalkozó, akihez sorban állnak a vásárlók, a munkavállalók és az ügyfelek egyaránt! Te leszel az, aki önerejéből felér a pálya csúcsára és eredményes cégvezetővé növi ki magát!


A Képzéseinket szándékosan csak kis létszámban, maximum 8 fő jelentkezésével tartjuk meg. Így minden résztvevőre és a személyre szabott fejlődése biztosítására a lehető nagyobb figyelmet fordítjuk!

A Siker-M Programot ne azonosítsuk az iskolai magolással, a végtelen előadásokkal és a közhelyes „tuti mondásokkal”. Ennél fontosabb a kiscsoportos, élményszerű, interaktív és örömteli tanulás! Ne teherként éljük meg a folyamatot, hanem izgalmas személyiség fejlődésként! A Siker-M team azon dolgozik, hogy Te sikeres lehess és bízik a Te sikered, valamint a közös sikerünkben is!

GYERE EL KÉZPÉSÜNKRE ÉS KÉRLEK HOZZ MAGADDAL EGY NAGY ADAG:

 • Elszántságot
 • Kitartást
 • Jókedvedet

Mi történik, ha részt veszel képzésünkön?

 • Azonnal érezni fogod a pozitív hatását magánéleted más területein is
 • Megismered önmagadat
 • Megismered az utat, ahol a legsikeresebb lehetsz
 • Megtanulod, milyen lépések szükségesek ahhoz, hogy sikeres légy
 • Magabiztossággal és határozottsággal leszel felvértezve
 • Népszerű, elismert és sikeres kulcsembert faragunk belőled
 • Boldog, szabad és független életet élhetsz

A SIKERED GARANTÁLT ÉS MEGKÉRDŐJELEZHETETLEN LESZ

A Siker-M Programok elvégzése után már nem rettegve lépsz be egy állásinterjúra vagy megbeszélésre, mert határozottság és magabiztosság fog jellemezni és ennek köszönhetően sikerrel veszed majd az akadályokat, amivel szimpatikus leszel a tárgyalófélnek.

Vállalkozóként pedig az ügyfeleiddel, munkavállalóiddal felhőtlenül és kellő magabiztossággal tárgyalhatsz és köthetsz üzleteket. Vértezd fel magad most a siker minden alapelemével!

A SIKER MÁR NEM CSAK EGY ÁLOM, HANEM VALÓSÁG!

Regisztrálj most a Siker-M Karrierprogram 3 workshopjára és érj fel karriered csúcsára!

Budapest: a helyszín még egyeztetés alatt

Első Workshop: 2020.04.20., hétfő, 14:00-18:00
Második Workshop:
2020.04.27., hétfő, 14:00-18:00
Harmadik Workshop:
2020.05.04., hétfő, 14:00-18:00

Az részvétel díja: 59.000 Ft.

Amennyiben 2020. március 31-ig jelentkezel, 20% engedményt kapsz, azaz 47 200 Ft-ot fizetsz mind a három workshopra! Tehát alig több, mint 15.000 Ft-ba kerül egy workshop! 


Regisztrálj most itt!

  Név*

  Email cím*

  Telefonszám*

  Írja be az eredményt a küldéshez*

  Kérjük töltsd le az együttműködési nyilatkozatunkat és a kérdőívünket,
  töltsd ki és küldd vissza az akovacs@akconsulting.hu email címre!